به گزارش خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، اسدالله بادامچیان امروز (چهارشنبه) در نشست خبری خود ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و عرض تسلیت به مناسبت درگذشت سردار حجازی و سردار گفت: در یک موقعیت بسیار مهم قرار داریم و آن انتقال از گام اول انقلاب به گام دوم است. در آغاز گام دوم انتخابات مجلس یازدهم را داشتیم و همچنین انتخابات ریاستجمهوری و شوراها را پیشرو داریم. سیاست ما در مسئله شوراها ایجاد وحدت بین نیروها بود که به شورای وحدت انجامید. مسئله دوم فعال شدن استانها و شکلگیری ائتلاف استانی در همه استانها است و به این صورت نباشد که ما در تهران تصمیم بگیریم که چه کسانی عضو شورای شهر و روستا شوند.
وی افزود: در حال حاضر درگیریها و مسائل مربوط به جناحبندیها کاهش پیدا کرده است. البته غیر از شورای وحدت دیگران هم مشغول کار هستند. در انتخابات ریاستجمهوری که اهمیت سیاست کلی این است که به همه داوطلبین از هر جناحی احترام بگذاریم و سعی کنیم درگیریها کاهش پیدا کند و بهجایی نرسد که بر رویهم چنگ بزنند. شورای نگهبان در مورد احراز صلاحیتها تصمیم میگیرد لذا لزومی ندارد که داوطلبین در این مورد باهم بحث کنند. بنابراین تا آن زمان سیاست حزب موتلفه این است که داوطلبین برخورد محترمانه داشته باشند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه اظهار کرد: حزب موتلفه اسلامی اعلام کرد که برای ریاستجمهوری کاندیدا خواهد شد و از همه دبیران خواستیم که پیشنهادها خود را ارائه بدهند و در نهایت اسم ۵ نفر مطرح شد که بنده، میرسلیم، انباری، نیکنام و ترقی اعلام شد. از بین این افراد فردی که در شورای نگهبان مورد توجه قرار بگیرد، بهعنوان کاندیدای حزب مطرح میشود. این بار بهعنوان حزب وارد صحنه شدیم و تنها حزب موتلفه بهصورت حزبی وارد صحنه شده است چرا که کشور نیازمند حرکت حزبی است. در حقیقت میخواهیم خود را به مردم عرضه کنیم و بگوییم که نامزد حزبی تواناتر از افرادی است که بهصورت فردی آمدند. یک حزب از قبل تیم و هماهنگی دارد و از همان روز اول میتواند به حل مسائل و مشکلات مردم کمک کند؛ بنابراین این بار بهصورت حزبی وارد صحنه شدیم.
بادامچیان در واکنش به اینکه اعلام کاندیدای حزب مغایر با سیاست شورای وحدت است؟ تصریح کرد: شورای وحدت مانع داوطلب شدن افراد نیست بنابراین موتلفه هم کاندیدا معرفی کرده است و با سیاستهای این شورا مغایرت ندارد. البته در حال حاضر چون حزب موتلفه ۵ نفر معرفی کرده، شورای وحدت اعلام کرد که یک نفر را معرفی کنید لذا موتلفه بادامچیان را به شورای وحدت معرفی کرده است.
این چهره اصولگرا در پاسخ به پرسش خبرنگار حوزه سیاست داخلی گروه سیاسی خبرگزاری آنا درباره اینکه در صورت ثبتنام رئیسی، به نفع او کنارهگیری میکنید؟ خاطرنشان کرد: در حال حاضر نزدیک هفتاد نفر قصد دارند، برای انتخابات ریاستجمهوری ثبتنام کنند.البته در دور اول ریاستجمهوری ۱۲۴ نفر کاندیدا شدند بنابراین از نظر حزب موتلفه حضور افراد گوناگون، مسئله خاصی از نظر ما نیست.
بادامچیان در واکنش به احتمال کاندیداتوری صادق محصولی متذکر شد: همه جبههها برای ما قابل احترام هستند. یکی از لوازم پرشور شدن انتخابات حضور نگرشهای گوناگون است. مردم باید انتخاب کنند ما چرا باید بحث کنیم. رئیسجمهور باید رجل سیاسی باشد که این غیر از فعال سیاسی و عالم و فرد مذهبی است. رجل یعنی فرد برجسته یعنی فردی که هم سیاسی است و هم مذهبی به عنوان مثال شهید بهشتی و آیتالله مدرس رجل سیاسی مذهبی بودند و یا چرچیل هم رجل سیاسی بود. بنابراین اولین شرط در انتخاب افراد این است که رجل سیاسی باشد و بعد از آن مدیر و مدبر بودن، است. همچنین رئیسجمهور باید با تدبیر وارد صحنه بینالملل شود. کما اینکه در مورد برجام برخی میگفتند آن را ترکمنچای نامیدند و دیگری برجام را آفتاب تابان خواندند. بنابراین اینکه فردی مدیر و مدبر باشد در بین الملل با تدبیر عمل کند، در عرصه داخلی مدیریت توانمندی داشته باشد، میتواند اینکه سابقه افراد هم بسیار مهم است.
وی ادامه داد: البته طبق اصل ۱۱۶ قانون اساسی افراد باید اعلام کاندیداتوری کنند، اما آیتالله رئیسی هنوز اعلام کاندیداتوری نکرده است، در حال حاضر ایشان مورد توجه شورای وحدت است.لذا اگر رسیدیم که تکلیف چیست به همان عمل میکنیم.
بادامچیان در پرسش دیگر خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا درباره اینکه یه تازگی شورای وحدت با جبهه پایداری گفتوگو کرده است؟ گفت: تاکنون با جبهه پایداری گفتوگو نکردیم.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در واکنش به اینکه ترقی و انباری اعلام کردند که کاندیدا نمیشوند، خاطرنشان کرد: اعضای حزب گفتند این افراد شایستگی دارند اما در مورد ثبتنام آنها در انتخابات اجباری وجود ندارد البته در موتلفه شخصیتهای بیش از این افراد را داریم و اگر این دو فرد نیایند پشتوانه رئیس جمهور آینده خواهند بود.
بادامچیان در رابطه کاندیدا شدن رفیق دوست در انتخابات ریاستجمهوری تصریح کرد: بنده از سال ۴۱ با رفیق دوست همکار بودم. ما مشابه رفیق دوست را در موتلفه داریم البته او هنوز اعلام نکرده که قصد ثبتنام در انتخابات دارد.
این چهره اصولگرا در رابطه با سیاستهای شورای وحدت و شورای ائتلاف در مورد انتخابات شوراها افزود: قرار شد با حدادعادل گپ بزنیم و گفتوگو کنیم.
بادامچیان با تاکید بر اصلح بودن کاندیدای حزبی خاطرنشان کرد: اینکه فردی به صورت شخصی میآید نیازمند حمایت دیگران است اما کاندیدای حزبی نیازی به چنین حمایتی ندارد و با هماهنگی کامل میتواند مشکلات را حل کند. البته هر فردی که تاریخ انقلاب را بخواند با موتلفه آشنا میشود. موتلفه برای امور اقتصادی و تعدیل قیمت ارز برنامه دارد. ۱۵ میلیارد دلار جنس قاچاق وارد کشور شده است که این اجناس از طریق کولبری و قایق صورت نگرفته است. دولت با کنترل قاچاق میتواند ارز را تعدیل کند اما این انجام نمیدهد. در این دولت کسی جرات نمیکند کسی صحبت از مسکن کند. با وجود اینکه از کلید و قفل صحبت میشد اما در حال حاضر کسی نمیتواند از مسکن صحبت کند.
این چهره اصولگرا در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه انتخابات ریاستجمهوری بحث حل مشکلات مردم است بنابراین حضور و مشارکت مردم در این انتخابات بیشتر از انتخابات قبلی است. برای ریاستجمهوری آینده نیازمند دولت مقتدر هستیم که بتواند با مردم گفتوگو کند و با مدیریت خود بتواند مشکلات را حل کند.
بادامچیان در واکنش به اینکه بسیاری از وعدههای داوطلبین در حد شعار است و بسیاری از آنها اجرایی نمیشود، متذکر شد: بخشی از وعدههای کاندیداها تحقق پیدا نمیکند لذا داوطلبین از همان ابتدا باید به این نکته اشاره کنند و به مردم بگویند. در مجموع کاندیداها نباید بدون حساب وعده دهند.
وی درباره تاثیر روابط حزب موتلفه با حزب کمونیست چین بر دولت آینده تصریح کرد: حزب موتلفه با همه احزاب اسلامی و غیراسلامی در ارتباط است. ما معتقدیم که چین قدرت جهانی است و میتواند موثر واقع شود. البته در روابط خود احتیاط میکنیم که استقلال کشور حفظ شود.
بادامچیان با تاکید براینکه حزب موتلفه اسلامی برای انتخابات میاندورهای مجلس کاندیدا دارد، اظهار کرد: افتخاری نامزد موتلفه برای انتخابات میاندورهای مجلس است و وی را به شورای وحدت معرفی کردیم، البته ایشان سابقه حضور در مجلس را دارند.
این چهره اصولگرا در رابطه با میزان مشارکت در انتخابات آینده گفت: درصورتیکه خوب صحبت کنیم و آگاهی سازی صورت بگیرد، مردم بیش از مسئولین در صحنه حضور پیدا میکنند.
هدف از برگزاری انتخابات ارتقای کیفیت و رفاه زندگی مردم است. اصل مسئله دست مردم است که اگر انتخاب درستی داشته باشند، مشکل آنها حل میشود.نمونه انتخاب بد و خوب، انتخاب بنیصدر و رجایی در ابتدای انقلاب است.در حقیقت هر فردی را مردم انتخاب کنند، ولی امر هم همان را میپذیرد. رهایی از مشکلات در گرو انتخاب مردم است. اگر دولت دست جیب پرکن ها باشد، اختلاس پیش میآید.